Pro Educa

Treći seminar za poslovne sekretarice, asistente i ostalo administrativno osoblje

U periodu od 10 do 12. oktobra 2008. godine u Hotelu Monument na Mrakovici, Centar za poslovnu edukaciju i preduzetništvo PRO EDUCA iz Banjaluke, nakon uspješno organizovanih seminara za poslovne sekretarice u toku 2007. godine organizuje treći po redu Seminar za poslovne sekretarice, asistente i ostalo administrativno osoblje.


Do sada je na seminarima učestvovalo preko 80 polaznika iz BiH, Srbije i Slovenije, a predavanja su izvođena po savremenim metodama i tehnikama kroz teoretska predavanja i kreativne radionice, sa najkvalitetnijim predavačima iz regije i EU.

Sve veća borba na tržištu od mnogih preduzeća danas zahtijevaju uspješniji menadžment kako bi se kvalitetnije odgovorilo izazovima savremenog poslovanja. Poslovna sekretarica je neizostavna karika između klijenata i preduzeća, a vješta i uspješna sekretarica znači i uspješniju firmu, jer iza svakog direktora stoji dobro organizovana i sposobna sekretarica.

Uloga sekretarice danas je dosta složenija nego što je to bilo nekada. Da bi bila što uspješnija u poslu koji obavlja, danas je sekretarica, poslovna asistentica ili administrativna službenica komunikativna, otvorena, samostalna i organizovana. Da bi odgovorila svim zahtjevima posla, neophodno je konstantno usavršavanje i praćenje tokova modernog poslovanja i poslovne komunikacije.

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...