Pro Educa

„Sve što ste htjeli da znate o seksualnosti, a niste imali koga da pitate!“

Bijeljina- Laboratorija društvenih inovacija Pro Educa organizuje panel diskusiju „Sve što ste htjeli da znate o seksualnosti, a niste imali koga da pitate!“ koja će se održati u petak, 07. juna 2024. godine u prostorijama “Centra za kulturu „Semberija“ Bijeljina na adresi Patrijarha Pavla 1, sa početkom u 13.00 sati.

ULAZ JE SLOBODAN za sve zainteresovane građane.

Uvodničari panel diskusije su dr Joana Nikolić, specijalista psihijatrije iz Beograda, prof. Aleksandra Arsenijević Puhalo, psiholog u Gimnaziji Banja Luka i dr sc. Srđan Puhalo.

Rezultati istraživanje koje je sprovela Pro Educa početkom godine pokazali su da mladi do 30 godina nemaju dovoljno znanja o reproduktivnom zdravlju, te da se o ovim temama najviše informišu putem interneta, a manji broj ispitanika dobija informacije iz pouzdanih izvora. Cilj diskusije jeste pružanje relevantnih informacija građanima, prije svega mladima, koji žele da saznaju više o ovoj temi.

Ovaj događaj se organizuje u okviru projekta “Seksualno obrazovanje u BiH: Put prema toleranciji”, koji provodi Laboratorija društvenih inovacija Pro Educa uz pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) kroz Program podrške zaštiti ljudskih prava (USAID/INSPIRE).

Kontak za dodatna pitanja info@proeduca.net

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...