Pro Educa

Seminar za administrativno osoblje

Centar za edukaciju, Pro Educa, organizuje Seminar za administrativno osoblje koji će se održati 12 i 13.decembra 2013. godine u Hotelu Kardial u Banji Vrućici, Teslić.


Kao i u dosadašnjim seminarima, i ovaj put smo za Vas pripremili korisna i zanimljiva predavanja uz opuštajuću i interaktivnu radnu atmosferu. Ove godine ćete imati priliku slušati sljedeće teme: Poslovni bonton, uspješna komunikacija u timu, organizacija vremena, pravni savjeti – vi pitate, mi odgovaramo i zelene kancelarije. Pored tema seminara koje prate trend savremenih poslovnih edukacija, ono što našim seminarima daje dodatni kvalitet jeste i dobar odabir lokacije i zanimljivi sadržaji u slobodno vrijeme.

Seminar je namijenjen poslovnim sekretarima/cama, poslovnim asistentima/cama, šefovima kabineta, osobama zaduženim za organizaciju i koordinaciju poslova i događaja, osobama koje rade na recepciji (hoteli, bolnice, banje, banke, kompanije) i svom administrativnom osoblju koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima i klijentima i obavlja veliki dio administrativnog posla u preduzeću / organizaciji / instituciji.

Rok za prijave je 6.12.2013., a prijavu za seminar možete preuzeti ovdje.

Kotizacija za semiar iznosi 299,00KM + PDV. Za prijave pristigle do 25.11.2013. godine, kotizacija iznosti 199,00 KM + PDV. U cijenu je uključeno učešće na semianru, radni materijal i sertifikat.

Za više informacija možete nam se obratiti na info@proeduca.net ili na telefon: 051 / 212 – 622. Pratite nas nahttp:/fb.com.com/proeduca i saznajte više o programima koje realizujemo.

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...