Pro Educa

Seminar za administrativno osoblje

Centar za edukaciju, Pro Educa, organizuje seminar za administrativno osoblje koji će se održati 14 i 15. maja 2015. godine u Hotelu Kardial u Banji Vrućici, Teslić.


 

Kao i u dosadašnjim seminarima, i ovaj put smo za Vas pripremili korisna i zanimljiva predavanja uz opuštajuću i interaktivnu radnu atmosferu. Od tema ovogodišnjeg seminara posebno izdvajamo oblast komunikacije, u radnom timu, kao i sa klijentima. Dobri međuljudski odnosi utiču mnogo na našu produktivnost i motivaciju za posao, a time i postizanje boljih poslovnih rezultata. Radionice koje organizujemo u okviru našeg seminara će Vam pomoći da kroz razvoj unutrašnjih potencijala svoj posao i vrijeme organizujete na što bolji način.

Pored tema seminara koje prate trend savremenih poslovnih edukacija, ono što našim seminarima daje dodatni kvalitet jeste i dobar odabir lokacije i zanimljivi sadržaji u slobodno vrijeme.

Seminar je namijenjen poslovnim sekretarima/cama, poslovnim asistentima/cama, šefovima kabineta, osobama zaduženim za organizaciju i koordinaciju poslova i događaja, osobama koje rade na recepciji (hoteli, bolnice, banje, banke, kompanije) i svom administrativnom osoblju koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima i klijentima i obavlja veliki dio administrativnog posla u kompaniji / organizaciji / instituciji.

Rok za prijavu je 12.5.2015. godine, a prijavu za seminar možete preuzeti ovdje.

Kotizacija za seminar iznosi 249,00 KM + PDV. Za prijave pristigle do 30.4.2015. godine, kotizacija iznosi 199,00 KM + PDV. U cijenu je uključeno učešće na seminaru, radni materijali i sertifikat.

Za više informacija možete nam se obratiti na info@proeduca.net, ili na telefon 051 / 221 – 920.

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...