Pro Educa

Seminar – Upravljanje promjenama i krizni menadžment

Centar za edukaciju organizuje seminar namijenjen upravi i menadžerima organizacija, preduzetnicima i njihovim rukovodećim radnicima, a održaće se 6.11.2013. u periodu od 9:30 do 15:30. u prostorijama Pro Educa u Banjaluci.


Kako voditi svoju organizaciju kroz promjene, možete saznati na seminaru Upravljanje promjenama i krizni menadžment.

 

Predavač je Robert Ličen, magistar vođenja poslova i organizacije sa 20 godina iskustva u privrednom sektoru. Dobitnik je nagrada “Mladi manager 2005. godine” za rad u kompaniji Akrapovič kao CEO i “Krizni manager 2007. godine” za sanaciju Steklarne Rogaška kao predsjednik uprave. Radio je i kao pomoćnik predsjednika uprave kompanije “Gorenje” a danas je samostalni preduzetnik koji se bavi kriznim manadžmentom odnosno manadžmentom promjena, reorganizacijom kompanija i psihologijom vođenja.

Dugogodišnji je predavač i mentor u CEED-u (Center for enterprenership and executive development), stalni kolumnista i pisac bezbroj članaka.

Prijavu za seminar možete popuniti ovdje najkasnije do 5.11.2013.

Kotizacija za seminar iznosi 249,00 KM + PDV. Za prijave pristigle do 28.10.2013. godine, kotizacija iznosi 199,00 KM + PDV.

U cijenu je uključeno učešće na seminaru, radni materijal, kafe pauza i ručak.

Za više informacija možete nam se obratiti na info@proeduca.net ili na telefon: 051 / 212 – 622. Pratite nas nahttp:/fb.com.com/proeduca i saznajte više o programima koje realizujemo.

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...