Pro Educa

Seminar KEY ACCOUNT MANAGEMENT I PREGOVARANJE

Centar za edukaciju Pro Educa organizuje seminar pod nazivom „Key account management i pregovaranje“ u Sarajevu, 11. oktobra.

Upravljanje ključnim kupcima (Key Account Management) je jedan od najbitnijih procesa u prodaji. Upravo su ključni kupci oni koji Vam donose većinu prihoda pa je izuzetno važno ulagati u obrazovanje Key Account Managera.

Pohađanjem edukacije imaćete priliku da se upoznate sa ciljevima i prednostima implementacije KA menadžmenta, saznaćete zašto je menadžer ključnih kupaca najvažnija karika prodajne organizacije, te ključne razlike u odnosu na klasičnog prodavca.

Učesnici seminara imaće priliku da savladaju vještinu kategorizacije i segmentacije kupaca, te da savladaju strateški Key Account Management, upoznaće se sa korišćenjem „Planning Tolbox-a“, savladaće i vještinu pregovaranja sa ključnim kupcima i „Handling objections“ u pregovorima sa menadžerima kategorija ključnih kupaca, saznaće najvažnije trendove u razvoju internacionalnih KA, različitih KA formata i online prodaje, koji će obilježiti period 2019-2023, kako bi bolje upravljali budućom prodajom.

 

Predavač je Darko Lukić- marketing, menadžment i prodajni konsultant, trener, predavač i govornik na regionalnim konferencijama. Svoje dvadesetjednogodišnje radno iskustvo u privredi, prenosi kroz programe iz oblasti menadžmenta, tradicionalnog i digitalnog marketinga, menadžmenta ključnih kupaca, prodaje, vođenja, motivacije, itd. Usavršavao se na liderskim pozicijama u multinacionalnim kompanijama (ING, Nestle i Henkel) u kojima je ostvario značajne poslovne rezultate.

Pružao je usluge savjetovanja, mentorstva i edukacije sledećim kompanijama: UNICEF, Delta Holding, ComTrade, Nectar, Lesaffre, Pernod Ricard, Imperial Tobacco, Stihl, Western Union, Garmin, Polimark, MD International, Yuhor, Fun&Fit, Danubius, Vital, G3 Spirits, Gorki List, Gomex, Mioni, Fructal, Atlantic Trade, Badel 1862, Alca Trgovina, AWT, Alkaloid, Vitaminka, Tikveš, Pelisterka, Makprogres, Prilepska pivarnica, Vitalia, Kola, Ramstore, Reptil… Predavač je na Mokrogorskoj školi za menadžment, na listi je konsultanata EBRD (Evropske banke za obnovu i razvoj) za mala i srednja preduzeća, u Srbiji i Sjevernoj Makedoniji, član IAA (International Advertising Association) i AMA (American Marketing Association).

Broj mjesta za učešće na seminaru je ograničen. Rok za prijavu je 5. oktobar.

 

Prijave možete poslati na mail  info@proeduca.net   ili putem linka.

Više informacija o seminaru možete dobiti i putem telefona +387 63 289 110.

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...