Pro Educa

Seminar “Kako postati digitalni lider?” u Sarajevu.

Centar za edukaciju Pro Educa organizuje jednodnevni seminar „Kako postati digitalni lider? “ koji će se održati 29. novembra 2018. godine u Sarajevu.

Šta je potrebno da razumijete i znate da bi vi i vaša kompanija postali lideri u internet poslovanju, te na koji način da radite internet marketing da bi značajno poboljšali poslovne rezultate su teme seminara. Učesnici seminara će imati priliku saznati kako efikasno mjeriti rezultate online reklamiranja i koristiti ih za unapređenje prodaje, kako promovisati proizvod ili uslugu radi stvaranja konkurentske prednosti, kao i kroz veliki broj primjera iz prakse, sve preduslove za postajanje digitalnog lidera.

Seminar je namijenjen zaposlenima u marketing sektorima i sektorima odnosa s javnošću privatnih i javnih preduzeća, organizacija i institucija, te zaposlenima u marketing i PR agencijama i vlasnicima malih i srednjih preduzeća koji samostalno vode online komunikaciju preduzeća.

Predavač je Dragan Varagić najuticajnici internet stručnjak u regionu, strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja,profesionalni predavač koji se bavi savjetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primjene Interneta. U internet poslovanju je od 1998. godine, autor je stručne literature i jedan od najuticajnijih blogera u Srbiji i regionu (www.draganvaragic.com)

Kotizacija za seminar iznosi 189,00 KM + PDV. Za prijave pristigle do 15.11.2018. godine, kotizacija iznosi 149,00 KM + PDV.

U cijenu je uključeno predavanje, kafe pauza i ručak.

Svi učesnici seminara će imati mogućnost kupovine knjige “Digitalni Pre-Marketing” + 2 video seminara po specijalnoj cijeni.

Prijave za seminar slati na mail milana.lakic@proeduca.net.

Kontakt za više informacija:

Milana Lakić, projekt menadžer, + 387 63 289 110

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...