Pro Educa

Radionica “Projektno vođenje”

Centar za edukaciju, Pro Educa, organizuje radionicu »Projektno vođenje“ koja će se održati 11.12.2013. godine u periodu od 9:30 do 15:30 u prostorijama Pro Educa u Banjaluci.


 

Uspješnost projekata koje vodimo zavisi od toga da li ćemo na najbolji način organizovati strukturu u projektu, pripremiti projektnu dokumentaciju, podijeliti uloge u projektnoj organizaciji, itd. U toku jednodnevne radionice, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa standardima projektnog vođenja, razlikama između projektnog rada i operativnog posla, te podjelama na strateške i operativne projekte unutar organizacija. Praktični dio seminara omogućiće učesnicima da rade na primjerima osnivanja projekta i rada na projektu kroz upotrebljavanje standarda projektnog vođenja.

Predavač je Tomaž Pavlica, direktor i vlasnik kompanije za poslovno savjetovanje na poljima projektnog menadžmenta, strategije, marketinga, optimizacije troškova, te optimizacije trgovačkog poslovanja. U toku 2009 i 2010. godine bio je voditelj sektora za strategiju i razvoj u Petrol d.o.o. Ljubljana. U periodu od 2003 do 2009. godine radio je u OMV (Koper, Ljubljana,  Beč) gdje je bio odgovoran za marketing, prodaju i trening za jadransku regiju, te  12 zemalja srednje i istočne Evrope (Njemačka, Austrija, Italija, Mađarska, Češka, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Rumunija i Bugarska).

Prijavu za radionicu možete popuniti ovdje najkasnije do 9.12.2013.

Kotizacija za radionicu iznosi 249,00 KM + PDV. Za prijave pristigle do 25.11.2013. godine, kotizacija iznosi 199,00 KM + PDV.

U cijenu je uključeno učešće na radionici, radni materijal, sertifikat, kafe pauza i ručak.

Broj mjesta je ograničen!

Za više informacija možete nam se obratiti na info@proeduca.net ili na telefon: 051 / 212 – 622. Pratite nas nahttp:/fb.com.com/proeduca i saznajte više o programima koje realizujemo.

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...