Pro Educa

Radionica – Poslovni pregovori

Centar za edukaciju „Pro Educa“ organizuje radionicu „Poslovni pregovori“ koja će se održati u Banjaluci 28.3.2014. u periodu od 9:30 do 15:30.


 

Čovjek uvijek pregovara. Od rođenja, pa dalje kroz život pokušava za sebe izboriti što je više moguće. Prvo sa roditeljima, onda profesorima i na kraju sa svojim nadređenima. Eventualne greške koje tu pravimo pravdamo ih sami sebi. Ali kad pregovaramo sa našim potencijalnim poslovnim partnerima, tu se greške teže pravdaju. Ako izgubimo pregovore i ne dobijamo najviše što je moguće zbog sopstvenog neznanja, nema opravdanja. To je velik trošak za nas i našu organizaciju koga možemo izbjeći samo ako imamo dovoljno znanja o tome kako se  pregovara.

Kako da na pregovorima dobijemo ono što želimo, naučićemo na radionici “Poslovni pregovori”.

Predavač je Robert Ličen, magistar vođenja poslova i organizacije sa 20 godina iskustva u privrednom sektoru.

Prijavu za seminar možete popuniti ovdje najkasnije do 21.3.2013.

Kotizacija za seminar iznosi 199,00 KM + PDV. U cijenu je uključeno učešće na seminaru, radni materijal, sertifikat, kafe pauza i ručak. Odobravamo popust od 10% za organizacije koje prijave 3 i više učesnika, kao i za učesnike naših dosadašnjih radionica.

Za više informacija možete nam se obratiti na info@proeduca.net ili na telefon: 051 / 212 – 622. Pratite nas na:http:/fb.com.com/proeduca i saznajte više o programima koje realizujemo.

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...