Pro Educa

Ako ga pametno koristite, internet vam značajno može poboljšati i obogatiti život – Hana Kazazović prenosi svoja iskustva i savjete na Seminaru za administrativno osoblje

IX po redu Seminar za administrativno osoblje okupiće grupu predavača koji će učesnicima prenijeti teorijska, ali i konkretna i praktična znanja. Hana Kazazović – Cyberbosanka, ima više od 15 godina iskustva u korištenju interneta, te preko 7 godina iskustva u korištenju društvenih mreža. Poznata je u internet svijetu zbog pisanja bloga (www.cyberbosanka.me blog piše od 2009.) i upotrebe društvenih mreža.

Otkako je počela koristiti internet pronašla se u njemu – omogućava joj da iznosi svoje mišljenje o različitim temama te joj omogućava da se povezuje sa ljudima širom Balkana. Razvojem tehnologije njena internet prisutnost se povećala te je svakodnevno u komunikaciji putem društvenih mreža sa hiljadama ljudi iz cijelog regiona, a pseudonim Cyberbosanka je postao sinonim za britke i objektivne tekstove i analize svega što joj se učini zanimljivim za naš svakodnevni napredak.

Od marta 2012. je strateški savjetnik za digitalnu komunikaciju u Prime Digital gdje svakodnevno daje savjete klijentima koji žele da povećaju svoju internet prisutnost.

Postala je stručnjak u razvoju digitalnih strategija i pronalazak odgovarajućeg sadržaja za klijente Prime Digitala, komunikaciju i upravljanje online kampanjama, zajedno sa visoko profesionalnim i iskusnim timom.

Odgovorna je za kreiranje i provedbu online komunikacijskih strategija za različite klijente (Hypo Alpe Adria Bank in BiH, Triglav osiguranje Banja Luka, Tisal i druge…)

U posljednjih nekoliko godina je bila govornik na konferencijama širom regiona od kojih su neki: E-trgovina – pregled BiH blogerske scene (Palić, 2011.), KiWebBiz – Kako internet i društvene mreže iskoristiti za unapređenje svog života (Kikinda 2013.), Konferencija o Internet marketingu (Zagreb 2011.) i mnoge druge.

Hana će na Jahorini na IX Seminaru za administrativno osoblje govoriti o značaju i prednostima interenta i društvenih mreža u poslovanju, ali i svakodnevnom životu.

Do tada, posjetite njen blog – Cyberbosanka

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...