Pro Educa

Osmi po redu Seminar za administrativno osoblje

Centar za edukaciju „Pro Educa“ organizuje 17. i 18. juna 2016. godine u Vili “Ukus” u Tešnju osmi po redu seminar za administratvno osoblje.
Seminar je namijenjen poslovnim sekretarima/cama, šefovima kabineta, osobama zaduženim za organizaciju i koordinaciju poslova i događaja, marketng/PR/projektnim asistentima, ličnim asistentima, izvršnim asistentima, osobama koje rade na recepciji (hoteli, moteli, hosteli), prijemnim šalterima (bolnice, banje, banke, kompanije) i ostalom administrativnom osoblju koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima,  klijentima, zaposlenima i obavlja veliki dio administratvnog posla u kompaniji, organizaciji ili instituciji u kojoj su zaposleni.
Raznovrstan program seminara predstavlja odličnu priliku za profesionalno usavršavanje, a praktična znanja koja će učesnici biti u prilici da steknu tokom edukacije moći će odmah primijeniti u svom radnom okruženju. Dobro  osmišljene radionice na seminaru doprinijeće razvoju sopstvenih potencijala, te pomoći pri svakodnevnoj  organizaciji poslova.
Više informacija o seminaru potražite na seminari@proeduca.net ili putem telefona 063 285 105.

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...