Pro Educa

Održan prvi NLP Starter trening u Banjaluci

Protekli vikend je u Banjaluci održan prvi NLP Starter trening kao rezultat saradnje između NLP Instituta iz Beograda i Centra za edukaciju, Pro Educa iz Banja Luke.


Na ovom  dvodnevnom  treningu,polaznici su imali priliku da se upoznaju sa konkretnim  tehnikama neurolingvističkog programiranja, svjetski priznatog naučnog modela koji proučava izvrsnost i kako je postići u u različitim životnim oblastima.

“NLP koriste  milioni ljudi širom svijeta, u različitim područjima kao što su poslovanje, preduzetništvo, obrazovanje,medicina, sport, te lični i profesionalni razvoj. On nam otkriva koje su to male tajne uspješnih ljudi  pomoću kojih postižu natprosječne rezultate, ali osjećaj ispunjenosti kroz život”, objasnila je Slavica Squire, prvi NLP trener u Srbiji i vlasnica NLP Instituta, na dvodnevnoj edukaciji u Banjaluci.

Nakon uspješno održanog Starter treninga, interesovanje Banjalučana je otvorilo i mogućnost za nastavak edukacije u  vidu NLP Business Practicioner programa, certifikovanog od strane međunarodne NLP asocijacije IANLP,  te NLP instituta. Bogati niz NLP vještina koje se uče i uvježbavaju na ovom treningu, polaznici će moći primijeniti za uspješniju prodaju, pregovaranje, rješavanje konflikata,  ali i postavljanje životnih ciljeva I njihovo pretvaranje u realnost.

Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti u Centru za edukaciju Pro Educa.

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...