Pro Educa

Od koga učimo, s kim razgovaramo na Vlašiću? BIOGRAFIJE PREDAVAČA

 


Ivana Zečević je doktor psiholoških nauka, a trenutno je zaposlena na Univerzitetu u Banjaluci, gdje je zadužena za predmete i oblasti iz Pedagoške psihologije, Psihologije nastave i učenja, Psihologije sposobnosti, Psihologije obrazovanja djece sa teškoćama u razvoju, Evaluacije znanja i obrazovnih ishoda.

Dugogodišnja je saradnica Centra za edukaciju “Pro Educa” na području edukacije poslovnih sekretarica i administrativnog osoblja u oblastima poslovne komunikacije, timskog rada i mentalnog zdravlja. Sa dugogodišnjim skustvom u radu na polju podsticanja i razvijanja komunikacijskih vjestina, kao REBT terapeut pod supervizijom, uspješno kombinuje znanja iz oblasti komunikacije i mentalnog zdravlja.


Dragan Močević je direktor i osnivač agencije Prime Communications. Prethodno je radio kao novinar, urednik, ali i kao TV voditelj i glavni urednik omladinskog programa Radija Republike Srpske. Radeći za kompaniju Loreal BiH, Močević se bavio i prodajom i marketingom.

U proteklih 15 godina realizovao je desetine PR projekata i obuka za odnose s javnošću za PARCO, GyZ, UNICEF, Svjetsku banku u BiH, Vladu Republike Srpske, OSCE misiju u Bosni i Hercegovini, UNDP i mnoge druge domaće i intrnacionalne klijente. U periodu 2005 – 2007. bio je član Vijeća za štampu Bosne i Hercegovine. Takođe, član je Upravnog odbora Centra za edukaciju “Pro Educa”, a zadužen je za projekte, konsultacije i treninge iz oblasti odnosa s javnošću i javnog nastupa.


Hana Kazazović je od marta 2012. godine strateški savjetnik za digitalnu komunikaciju u Prime Digital gdje svakodnevno daje savjete klijentima koji žele da povećajusvoju internet prisutnost. U agenciji Prime Communications je zadužena i za razvoj digitalnih strategija i pronalazak odgovarajućeg sadržaja za klijente Prime Digitala, komunikaciju i upravljanje online kampanjama. Odgovorna je za kreiranje i provedbu online komunikacijskih strategija za različite klijente.

U posljednjih nekoliko godina je bila govornik na konferencijama širom regiona od kojih su neki: E-trgovina – pregled BiH blogerske scene, KiWebBiz – Kako internet i društvene mreže iskoristiti za unapređenje svog života i dr.

 


Jasmin Mehić je osnivač agencije za digitalno oglašavanje etrade.ba. Već više od sedam godina se bavi raznim aspektima digitalnih komunikacija, sa fokusom na društvene mreže. Za veliki broj domaćih i stranih klijenata radi na planiranju i samoj implementaciji Facebook kampanja, te će ponuditi praktično znanje i iskustva iz stvarnih slučajeva, stvarne loše i dobre primjere iz prakse.

Gost predavač je bio na više fakulteta u BiH.

 

 

 

 

Informacije o X Seminaru za administrativno osoblje pronađite putem linka:

X Seminar za administrativno osoblje 25. i 26. maja na Vlašiću

 

Prijavu za Seminar možete popuniti putem linka:

Prijava za X Seminar za adminstrativno osoblje

 

 

Vidimo se na Vlašiću!

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...