Pro Educa

Novi Seminar za administrativno osoblje u novembru

Zadovoljni utiscima učesnika prethodnih seminara i na njihovu inicijativu Centar za edukaciju „Pro Educa“ priprema IX po redu Seminar za administrativno osoblje.

Profesionalno usavršavanje, sticanje praktičnih znanja i pomoć učesnicima da pri razvoju sopstvenih potencijala boardsvakodnevni posao organizuju na što bolji način, stručni predavači iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona i sve to na atraktivnim lokacijama bogatim dodatnim sadržajima, glavne su prednosti „Pro Educa“ seminara. Novi, IX po redu Seminar za administrativno osoblje biće održan od 3. do 5. novembra, u hotelu „Board“ na Jahorini.

Seminar je namijenjen poslovnim sekretarima/cama, office menadžerima, šefovima kabineta, osobama zaduženim za organizaciju i koordinaciju poslova i događaja, marketing/PR/projektnim asistentima, šefovima kabineta, ličnim asistentima, izvršnim asistentima, osobama koje rade na recepciji (hoteli, moteli, hosteli), prijemnim šalterima (bolnice, banje, banke, kompanije) i ostalom administrativnom osoblju koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima i klijentima i obavlja veliki dio administrativnog posla u kompaniji, organizaciji ili instituciji.

Kotizacija za Seminar iznosi 299 KM + PDV. Organizator je omogućio popust na kotizacije za rane prijave do 30. septembra, kao i posebne popuste za grupne prijave.

Kotizacija za seminar po ranim prijavama iznosti 249 KM + PDV.

Kao i do sada, „Pro Educa“ je za sve zainteresovane obezbijedila specijalne cijene smještaja: cijena za pun pansion za jednu osobu u toku navedenog perioda, u jednokrevetnoj sobi iznosi 180 KM, a u dvokrevetnoj 160 KM. Broj jednokrevetnih soba je ograničen, kao i broj mjesta po ranim prijavama. Požurite, rezervišite svoje mjesto na vrijeme i ne propustite priliku za lično usavršavanje!

Ukoliko se želite prijaviti već danas, po ranim prijavama – te tako osigurati svoje mjesto na Seminaru za administrativno osoblje, ili želite čuti više detalja o novom, IX po redu Seminaru za administrativno osoblje, javite nam se na: info@proeduca.net ili putem telefona na brojeve: 051/211-518; 063/289-105.

 

 

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...