Pro Educa

Ko je sve podržao III Forum menadžera Republike Srpske?

Kao što Foruma ne bi bilo bez učesnika, bez organizacionog tima Centra za edukaciju Pro Educa, predavača i panelista, tako ga vjerovatno ne bi bilo ni bez onih koji su prepoznali značaj Foruma i pristali da podrže III Forum menadžera Republike Srpske sponzorstvima. Na posebnom mjestu, još od prošle godine, sponzor kome dugujemo posebnu zahvalnost je pokrovitelj III Foruma menadžera – konsultantska firma ConsultIn. Grad partner Foruma je Banja Luka, a partner Foruma je Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini.

Ove godine Forum menadžera Republike Srpske su prepoznali i podržali, kao zlatni sponzori – Nova Banka, Leburić komerc i Pro Inter IT Solutions and Services.

Nova banka AD Banja Luka posluje na tržištu Bosne i Hercegovine od 1999. godine i to kao jedna od prvih privatnih banaka u Bosni i Hercegovini. Od tada pa do danas, Banka je izrasla u jednu od vodećih banaka u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Banka nudi širok portfolio tradicionalnih bankarskih usluga (uključujući različite vrste kredita, dokumentarnih poslova, depozita i štednje, platnih transakcija i transfera novca,  mjenjačkih poslova i slična), ali takođe obavlja i veliki broj primarno nebankarskih aktivnosti kao što su brokerske operacije, kastodi poslovanje, factoring i forfeting. Danas, Nova Banka ima oko 700 zaposlenih.

 

Marketi Fortuna su maloprodajni lanac trgovina prehrambenog tipa. Prvi market Fortuna otvoren je u  novembru 2011. godine u Prnjavoru. Ubrzo nakon otvaranja Fortuna je postala sinonim za najpovoljniju kupovinu u regiji Prnjavor i jedan porodični market osmišljen sa ciljem da ponudi stanovnicima ovoga grada najbolju vrijednost za njihov novac. Kroz dug i kvalitetan rad kroz 6 godina, Fortuna marketi danas su sinonim najpovoljnije kupovine i u Gradišci, Srpcu i Banjaluci. Danas, u sklopu Fortuna marketa, nalaze se četiri Dragstor Fortune, tri Market Fortune i dvije prodavnice.

 

Prointer IT Solutions & Services, osnovan 2005. godine je za kratak vremenski period postao vodeća kompanija na polju Informacionih Tehnologija koja pruža servise za rješavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtjevnijim i ključnim oblastima poslovanja kao što su: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta. Od samih početaka Prointer IT Solutions & Services prate uspjesi na polju dizajna, razvoja i primjene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih poslovnih sistema. Njihov stručni programerski i konsultantski timovi iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti skoncentrisani su na rješenja prilagođena i razvijena u partnerskom odnosu sa njihovim klijentima.


Srebrni sponzori III Foruma menadžera Republike Srpske su Europress Studio, Kabinet plus i Banjalučka berza.

Bilo da tražite jedinstveni dizajn i štampu jednog plakata, brošuru, vizit kartu za vaše zaposlene ili želite da izbrendirate svoje vozilo ili novi radni objekat, Europress Studio je tu da vam pomogne da zablistate i da vam olakša da radite ono u čemu ste najbolji – da izgradite svoj biznis, spasite svijet ili šta god vaš cilj bio – i da pri tom ostavite dobar utisak. Osnovan 2009. godine, Europress danas je jedna od vodećih digitalnih štamparija u okruženju. Uz pomoć veoma mladog, ali kreativnog i strastvenog tima školovanih grafičara i vrhunskih tehničara, Europress teži da prevaziđe očekivanja, stvara partnerstva sa svojim kupcima razumijevajući njihove želje.

Kabinet Plus je specijalizovano preduzeće za opremanje poslovnih prostora i kancelarija. U njihovoj ponudi pronaći ćete namještaj dizajnerski nenadmašivih talijanskih proizvođača, kao i veliki izbor različitih programa, boja i kombinacija koji odgovara zahtjevima modernog dizajna i visoke funkcionalnosti. Uz stručni savjet projektanata, Kabinet plus svojim klijentima nudi mogućnost stvaranja organizovanog i funkcionalnog radnog mjesta prilagođenog svakom prostoru i radnom zadatku, imajući pri tome u vidu da estetski funkcionalan radni prostor pozitivno djeluje na stvaralački rad. 

Banjalučka berza hartija od vrijednosti a.d. Banja Luka osnovana je 9. maja 2001. godine kao prva berza u Bosni i Hercegovini. Prva transkacija na Banjalučkoj berzi sklopljena je 14. marta 2002. godine. Osnovna djelatnost Banjalučke berze je finansijsko posredovanje, odnosno posredovanje u zaključivanju poslova sa hartijama od vrijednosti.

Osim finansijskog posredovanja u trgovini hartijama od vrijednosti, Banjalučka berza je i organizator Tržišta novca RS i Jedinstvenog sistema za multilateralne kompenzacije i cesije. Banjalučka berza trenutno ima 12 zaposlenih radnika.

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...