Pro Educa

Digitalna transformacija i menadžment inovacija

Da li ste prije 10 godina mogli da zamislite da će moderno poslovanje donijeti promjene koje su nam danas vidljive, da li ste mogli prije 20 godina da zamislite da će bez interneta poslovanje biti skoro pa nemoguće? Ne? A da li možete da zamislite kako će izgledati za 5 ili 10 godina vaša kompanija ili organizacija?

Odgovore na ova pitanja moguće je jedino dobiti ukoliko se potrudite da idete u korak sa inovacijama i da permanentno nadograđujete svoja znanja i sposobnosti, kako bi uspješno vodili kompaniju.

Danas lider mora znati kako da ljudska i vještačka inteligencija rade za njega. Jer posla, pritiska, izazova, konkurencije ima više nego što ijedan lider može da kontroliše sam. Veći profit uprkos nižim marginama, bolji proizvodi bez većih troškova, efikasnija usluga bez novih zaposlenih, bolja kontrola sa manje kontrolisanja to su rješenja lidera današnjice. Koja su znanja potrebna da se vodi takva firma budućnosti? Digitalna transformacija.

Alate i znanja koja ćete koristiti da savladate sutrašnje izazove, morate da naučite danas.

Bez obzira na oblast poslovanja promjene koje donosi digitalna transformacija sigurno neće zaobići nikoga. Pitanje je samo da li ste u kategoriji lidera vizionara koji spremno dočekuju promjene ili ćete možda biti među onima koji će kasno shvatiti da je 4. industrijska revolucija prošla pored vas i za to platiti visoku cijenu za neprilagođavanje promjenama, kao što se to dogodilo mnogim gigantima i milionima malih i srednjih preduzeća u posljednje dvije decenije.

Digitalna transformacija je važna za opstanak kompanija na savremenom tržištu, a za tu vrstu transformacije potrebne su digitalne vještine.

Centar za edukaciju Pro Educa organizuje seminar na temu „Digitalna transformacija i menadžment inovacija“ na kojem će svjetska ekspertkinja iz oblasti digitalne transformacije i jedna od najuspješnijih poslovnih žena Evrope, dr Dragana Đermanović, predstaviti ključna znanja i rješenja iz oblasti biznisa tehnologije.

Seminar će se održati u Sarajevu, 20.juna 2019. godine.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 490,00 KM + PDV.

Više informacija možete dobiti putem telefona: +387 63 289 105 ili putem email-a: digitalna.transformacijadt@gmail.com

 

 

 

 

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...