Pro Educa

Besplatna prezentacija NLP-a i promocija knjige “NLP u svakom uspehu mirođija“

NLP Instutut iz Beograda u saradnji sa Pro Educom iz Banjaluke organizuje „NLP veče sa Slavicom Squire“ 5.11.2012. sa početkom u  18:30 časova u „Cafe & Chillout“, Narodna biblioteka Republike Srpske.

Kroz ugodno druženje biće promovisana i knjiga Slavice Squire „NLP u svakom uspehu mirođija“  koja predstavlja cjeloživotni vodič za učenje kako da naši snovi postanu stvarnost  i kako da  razvijemo svoj maksimalni potencijal.

NLP je najefikasniji komunikacijski model i najefikasniji sistem ličnog razvoja koji postoji danas u svijetu i uz pomoć kojeg možete poboljšati svoje lične sposobnosti i ostvarivati izvanredne rezultate u privatnom i poslovnom životu.

“Drago nam je da organizujemo NLP Starter i u Banjaluci jer smo na našem Institutu u Beogradu imali već nekoliko polaznika iz ove regije koji su sa NLP-om ostvarili značajne rezultate i postigli vlastite ciljeve. Vještine NLP-a pomažu ljudima da iskoriste potencijale koje svako od nas ima kako bi ostvario najbolju moguću verziju sebe,“ istakla je Slavica Squire, NLP trener i osnivač prvog NLP instituta i Coaching akademije u Srbiji.

Sve informacije u vezi sa prezentacijom i promocijom knjige možete dobiti na info@proeduca.net.

Add comment

Pratite nas

Možete nas pronaći i na...