VI Poslovni forum menadžera održava se 19.-20. maj

03February

VI Poslovni forum menadžera održava se 19.-20. maj

Centar za edukaciju Pro Educa organizuje VI Poslovni forum menadžera 2020.

Jedan od najvećih poslovnih događaja u Bosni i Hercegovini

Rezervišite datume

19.-20. maj

Forum će se održati u Etno selu „Stanišići“

Cilj Foruma jeste pružanje direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera iz regiona. Savremeni menadžement isključuje improvizaciju bilo koje vrste, a pretpostavlja primjenu interdisciplinarnog znanja, zbog čega je važno ulagati u edukaciju i razvoj.

Imaćete priliku da slušate kvalitetna i aktuelna predavanja priznatih predavača i menadžera iz zemlje i regiona na teme:

–          Motivacija i angažovanost zaposlenika

–          Organizaciona kultura

–          Liderstvo 3.0

–          Demografija vs. Ekonomija

–          Radionice i panel diskusije

Jedan od velikih izazova za poslovanje u našoj zemlji, trenutno predstavlja demografska slika društva i migracije radno sposobnog stanovništva. Odgovore na pitanja kakve posljedice će se javiti ili su se već pojavile u ekonomiji, kao posljedica odlaska iz zemlje stručnih i mladih ljudi i na koji način se možemo uhvatiti u koštac sa ovim problemom, tražićemo na Forumu. Kako selektovati, motivisati i angažovati zapsolenike je najveći izazov koji stoji pred menadžerima u privatnom i javnom sektoru.

Nadamo se da ćete svojim aktivnim prisustvom najvažnijem poslovnom događaju godine dati doprinos podizanju svijesti o važnosti kvalitetnog i stručnog menadžerskog kadra, te efikasnog i efektivnog načina upravljanja za razvoj i perspektive cjelokupne privrede društva u kojem živimo i poslujemo.

Pročitajte neke od komentara učesnika prošlogodišnjeg Foruma:

„Forum je jako dobra prilika za susrete, za razgovore, za otvoreni dijalog između donosilaca odluka i privrednika. Smatram da je došlo vrijeme konačno u Bosni i Hercegovini da se malo glasnije čuje glas  privrede i da se u konačnici uvažavaju preporuke koje dolaze iz privatnog sektora.“ –Branimir Muidža, predsjednik Vijeća stranih stranih investitora u BiH.

„Vruće teme, sjajni učesnici i prilike za sklapanje poslovnih dogovora, fantastična atmosfera su prve asocijacije koje imam kada pomislim na Forum. Ovaj poslovni događaj smatram za jedan od najznačajnijih u regionu na nivou događaja svetske klase!“ –Dragana Đermanović, konsultant iz oblasti digitalne transformacije.

 

 

Posted by MarinaKucalovic  Posted on 03 Feb 
  • Forum menadžera, POSLOVNI FORUM MENADŽERA
  • Post Comments 0

    Drop us a line

    Your email address will not be published. Required fields are marked *