„POSLOVNI FORUM MENADŽERA REPUBLIKE SRPSKE”

FB-COVER-FORUM

17. novembra 2015. godine u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci

Cilj projekta „Poslovni forum menadžera Republike Srpske” je da se kroz  promociju pozitivnih primjera i praksi, razmjenu iskustava i edukaciju, podigne svijest o značaju stručnog menadžerskog kadra za funkcionisanje, napredovanje i razvoj privrede. Poslovni forum menadžera okupiće više od 100 menadžera najvažnijih javnih preduzeća, domaćih i međunarodnih privatnih kompanija, predstavnika institucija Republike Srpske, stručnu  javnost i medije.

Vodeći stručnjaci iz oblasti liderstva, upravljanja promjenama, ljudskih resursa, trendova u menadžmentu i kriznog menadžmenta će kroz svoja predavanja i panel diskusije odgovoriti na najvažnija pitanja i izazove sa kojima se suočavaju menadžeri u Republici Srpskoj. Tekući ekonomski izazovi, nedostatak funkcionalnog znanja, nedovoljno stučnog i upravljačkog kadra te nedostatak tradicije upravljanja organizacijama prema učinku samo su neki od ključnih pitanja za strateški razvoj privrede, a jedno od rješenja je usavršavanje i ulaganje u menadžerski kadar.  Edukacija menadžera, razmjena iskustava i primjeri dobre prakse značajno će doprinijeti efikasnijem i efektivnijem poslovanju, boljem kreiranju politika i korištenju potencijala svih firmi, razvoju njihovih kompetencija i motivacije za unapređenje privrede.

Teme foruma:  Organizacijska kultura, put, strategija putokaz

                            Lekcije iz ličnog menadžerskog iskustva

                            Trendovi u menadžmentu

                            Izazovi za menadžere 21.vijeka

                            Panel diskusije i druge teme

Cijena kotizacije za učešće na forumu je 199 KM + PDV.  

 Za rane prijave do 03. novembra cijena kotizacije je 149 KM + PDV.

 Za sva dodatna pitanja molimo Vas kontaktirajte nas na forum@proeduca.net  ili na telefone: 051 211 518, mobilni: 063 289 110.

Date

21/10/2015