Jednodnevna radionica u Sarajevu – JAVNI NASTUP

10November

Jednodnevna radionica u Sarajevu – JAVNI NASTUP

Postoji mnogo seminara na kojima se uči o tome kako savladati strah od kamera, tremu, koje tehnike koristiti pri javnom nastupu, kako gestikulirati i o drugim elementima uvjerljivog i upečatljivog javnog nastupa.
Svi poznajemo i znamo za mnoge naučene govornike. Ipak, znamo malo onih koji ostavljaju snažan utisak i malo onih kojima se vjeruje.

Ako želite saznati kako možete razviti vlastiti autoritet i inspirisati publiku, izgraditi povjerenje i kredibilitet, eliminisati strah i samouvjereno vladati nastupom, efikasnije komunicirati sa medijima, kako izbjeći novinarske klopke, naučiti najbolje mentalne metode nastupa, ovo je prilika za vas.

Lokacija održavanja seminara: Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH
Adresa: Branislava Đurđeva 10, Sarajevo
Datum: 8.12.2016. godine
Vrijeme: od 9:30 do 15:30

Informacije na telefon 033 718 885 ili na e-mail adresu seminari@proeduca.net

 Biografija trenera

marina-bakicMarina Bakić je sertificirani trener javnih i TV nastupa sa dugogodišnjim iskustvom u medijima i odnosima sa javnošću.
Tokom dosadašnjeg rada ostvarila je značajne rezultate u savjetovanju menadžmenta u oblasti javnih nastupa. Angažovana je na različitim projektima obuke iz oblasti odnosa s javnošću.
Kao portparol Ministarstva pravde BiH svakodnevno je u direktnoj komunikaciji sa novinarima iz štampanih i elektronskih medija, kako kroz davanje izjava i intervjua, tako i kroz gostovanja u emisijama. Pripremala je i moderirala brojne konferencije, ministarske forume, javne rasprave i slične forme za koje je potrebno odlično vladanje tehnikama javnog nastupa.

Marina posjeduje višegodišnje iskustvo rada u medijima, kao voditelj programa RTRS-a i novinar-istraživač u informativnom programu BHT-a. Pripremila je brojne novinarske priče, radila javljanja uživo, vodila brojne intervjue i druge novinarske forme.

Piše članke iz oblasti odnosa sa javnošću u javnoj upravi za specijalizovane PR medije.

Marina Bakić je diplomirani psiholog a trenutno je, pored redovnog posla i treninga koje priprema i održava, posvećena ličnom razvoju kroz edukacije iz oblasti NLP-a (Neuro-lingvističko programiranje).

PRIJAVA ZA OBUKU ZA JAVNI NASTUP
Seminar će se održati 8. decembra u sali na 5. spratu VTK/STK.

Kotizacija za seminar iznosi 195 KM + PDV.

Organizator je obezbijedio popuste:
Popust za rane prijave do 25. novembra – kotizacija iznosi 170 KM + PDV

Popust za tri ili više prijava iz jedne kompanije/institucije (na upit)
Cijena kotizacije odnosi se na predavanje, vježbe i dvije kafe pauze.
Troškove koji se ne odnose na pripremljeno osvježenje snose učesnici.

Posted by Marina  Posted on 10 Nov 
  • Post Comments 0

    Drop us a line

    Your email address will not be published. Required fields are marked *