Digitalna transformacija. Priča o tebi. I tebi. A i o tebi

15May

Digitalna transformacija. Priča o tebi. I tebi. A i o tebi

Key note predavanje na temu „Digitalna transformacija. Priča o tebi. I tebi. A i o tebi“ na V Poslovnom forumu menadžera, održala je Dr Dragana Đermanović, ekspertkinja iz oblasti digitalne transformacije.

Dr Dragana Đermanović  je u okviru svog predavanja govorila o svijetu u kome trenutno živimo, kako da svoje okruženje pravilno razumijemo kao i promjene koje se dešavaju oko nas.

Izuzetno je značajno da shvatimo osnovne stubove na kojima je nastala digitalna transformacija, te kako da se osnovni alati digitalne transformacije koriste u poslovanju. Ukazala je na značaj analitike elemenata poslovne strategije, te kako ispravno napraviti plan i definisati cilj djelovanja.

Pored korisnih informacija i praktičnih primjera Dr Dragana Đermanović je svim učesnicima dala savjete šta je potrebno da uče i prate u narednim godinama kako bi bili ili ostali ispred konkurencije.

„Kakvo je vrijeme u kome živimo? Vrijeme ljudi, gdje je značajno kako se svaki čovjek pojedinačno osjeća. Naš zadatak, kao biznisa, je da im pomognemo da se osjećaju bolje i mi ćemo od toga i zaraditi“ samo su neki od savjeta koje su učesnici mogli da čuju.

„Tema i način prezentovanja koje je imala Dr Đermanović su posebno i na mene i sve prisutne ostavili pozitivan utisak. Jeste da nas je na neki način isprepadala gdje to svijet informacionih tehnologija ide i kojom brzinom napreduje,ali smo na kraju shvatili da i mi koji smo iz manjih sredina,ako se edukujemo i svaki dan učimo možemo se priključiti modernom svijetu.“ kazao je Predrag Jović, zamjenik ministra Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Savjeta ministara BiH, nakon predavanja.

Na kraju je Dr Draga Đermanović zaključila da je ključ uspjeha da radimo ono što niko drugi ne može da uradi umjesto nas, ne može da uradi kvalitetnije ni bolje, što ne mogu ni mašine da urade, ali prvenstveno se mora razumjeti šta tehnologija može da bi se izabrali pravi alati.

Posted by Marina  Posted on 15 May 
  • Forum menadžera, POSLOVNI FORUM MENADŽERA
  • Post Comments 0

    Drop us a line

    Your email address will not be published. Required fields are marked *